Skip to main content

Creare site web Wordpress

Folosind platforma Wordpress este mai usor ca oricand sa depasesti limitele offline-ului si sa iti duci afacerea la alt nivel in mediul online.

Agentie web design creare site wordpress Bucuresti
Design modern optimizat sa iti aduca clienti

Design modern optimizat pentru conversii

Echipa noastra de web designeri iti ofera un layout modern, optimizat pentru dispozitivele mobile, care sa reflecte valorile si elementele brandului tau. Un website facut pentru a-ti atrage clienti noi.

Site 100% Responsive

Tehnologia evolueaza cu o viteza uluitoare la fel si comportamentul utilizatorilor pe internet, in zilele noastre principala sursa de trafic provine de la dispozitivele mobile, avem grija ca siteul tau sa arate si sa se comporte excelent pe aceste dispozitive.

Site blog wordpress 100% Responsive dispozitive mobile telefon mobil tableta
Wordpress Flexibilitate si Putere la superlativ

Flexibilitate si Putere la superlativ

Wordpress este cea mai prietenoasa si intuitiva platforma de management al continutului din cele existente pe piata, ocupa cel mai important segment de piata si este folosit de unele dintre cele mai mari companii din lume. Daca pentru ei este suficient de bun atunci este suficient de puternic si pentru afacerea ta.

Scalabilitate si Performanta+

Datorita arhitecturii sale, Wordpress reuseste cu brio sa fie platforma favorita pentru ziare, reviste sau bloguri de success din lumea intreaga, reusind sa scaleze pana la baze de date cu sute de mii de articole si milioane de vizitatori lunar. Iti propunem o platforma de publicare online rapida, prietenoasa si performanta. 

Wordpress platforma blogging scalabila si performanta
Wordpress Optimizare SEO tehnic local seo

Optimizare SEO+

Nici la capitolul optimizarea SEO, Wordpress nu este mai prejos, datorita codului curat, arhitecturii continutului, a procesului de optimizare a imaginilor, codului sursa, fisierelor css/js sau a modului in care incarcam fonturilor externe, reusim sa iti oferim un site foarte rapid, prietenos cu motoarele de cautare.

Platforma de blogging #1 in lume

Flexibilitatea si usurita cu care se pot adauga sau edita sectiunile in siteul de prezentare sau blogul tau, a modului prietenos de gestionare al fisierelor multimedia, face din Wordpress alegerea ideala pentru siteuri de prezentare sau bloguri.

Wordpress Platforma de blogging #1 in lume
Site wordpress bilingv multilingv engleza franceza germana spaniola

Promoveaza-te in afara granitelor

Intr-o economie globala mai interconectata ca niciodata trebuie sa fim deschisi noilor oportunitati ce se intrevad datorita utilizarii la scara larga a internetului. Iti oferim solutii de web site bilingv sau multilingv pentru ca serviciile sau produsele tale sa nu fie limitate doar la piata interna.

Migrare website si portare pe Wordpress

Fie ca doresti un look nou, fresh, vibrant, modern pentru siteul tau sau pur si simplu doresti sa migrezi de la un alt cms, iti oferim o solutie rapida si sigura de migrare a continutului fara pierderi sau efecte negative SEO.

Migrare website si portare pe Wordpress Joomla Drupal
Wordpress servicii suport tehnic si mentenanta

Suport tehnic dedicat

Iti multumim ca ai ales sa faci parte dintre clientii noastri, pentru ca te pretuim iti oferim un canal de suport dedicat, unul dintre colegii nostri te va consilia personal pe toata durata dezvoltarii proiectului tau pentru ca a-ti putea oferi in fiecare moment cele mai  eficiente solutii care sa satisfaca nevoile tale.

Mentenanta website Wordpress

Iti oferim pachete atractive de mentenanta pentru siteul sau blogul tau Wordpress, inclusiv ore lunare de development, updateuri si backup periodic, pentru ca tu sa te poti dedica in exclusivitate afacerii tale si in acelasi timp sa stii ca siteul tau este pe mana unei echipe capabile.

Pachete si servicii Mentenanta site Wordpress

Suport si Training Gratuit pentru tine si echipa ta

Wordpress este o platforma de editarea a continutului online foarte prietenoasa, dupa o sedinta de training cu echipa ta, acestia vor fi capabili sa efectueze toate operatiile de baza ce tin de editarea continutului, crearea de categorii, taguri sau elemente esentiale de SEO.

Pentru fiecare pachet achizitionat iti oferim 5 ore de training si suport GRATUIT.

 

O agentie digitala care stapaneste cu adevarat Wordpress!

Te astepam sa ne contactezi, sa ne povestesti despre proiectul tau iar noi iti promitem ca venim cu o solutie concreta, eficienta si moderna.

agentie web design bucuresti