Skip to main content

Creare magazin online Prestashop

Prestashop, una din cele mai populare platforme de comert electronic din lume. Incepe sa vinzi rapid cu un magazin online de exceptie.

agentie bucuresti creare magazin online prestashop

Prestashop, flexibilitate si performanta la costuri reduse

1

Peste 300.000 magazine active.
Este una din cele mai populare platforme de comert electronic din lume, incepand cu anul 2004 s-a pozitionat in topul solutiilor de ecommerce la nivel global.

2

Performanta crescuta +

Arhitectura Prestashop iti permite sa ai un magazin online rapid, performant si sigur fara sa fie nevoie sa apelezi la pachete scumpe de web hosting. 

3

Usor  de folosit +

Cu o interfata prietenoasa si intuitiva, echipa ta poate stapani elementele de baza in administrarea unui magazin online intr-un timp relativ scurt.

4

Personalizare si Unicitate +

Iti oferim un magazin online bazat pe Prestashop cu un design modern, unic si optimizat pentru vanzari.

5

Securitate.

Fiind o platforma de comert electronic Open Source, beneficiaza in permanenta de updateuri de securitate gratuite, in asa fel incat tu sa poti fi focusat 100% catre managementul afacerii tale.

Prestashop magazin optimizat telefoane mobile

Design modern 100% optimizat pentru dispozitivele mobile

Primesti un magazin online marca Prestashop, avand la baza un design premium, optimizat pentru toata gama de dispozitive mobile (telefoane si tablete), oferind clientilor tai o experienta placuta si intuitiva in tot procesul de cumparare.

Optimizare SEO +

Primesti un magazin online la cheie, optimizat OnPage, o arhitectura corecta a continutului, si viteaza mare de incarcare a paginilor care respecta recomandarile Google Page Speed. 

Optimizare seo onpage viteza mare de incarcare rapid
Prestashop securitate avansata updateuri gratuite

Securitate sporita

Prestashop fiind o platforma open source, primeste in permanenta update-uri de securitate, ne asiguram ca primesti versiunea la zi cu toate patch-uri de securitate implementate.

Administrarea magazinului intuitiva si prietenoasa

Managementul magazinului online se face prin interfata de administrare, ai la indemana toate intrumentele necesare pentru a-ti gestiona afacerea intr-un mod rapid si eficient.

Administrarea magazinului intuitiva si prietenoasa user friendly
Intrumente de marketing avansat cupoane reduceri

Intrumente de marketing avansat

Prestashop beneficiza de gama larga de instrumente destinate marketingului online, cupoane, reduceri, reguli automate de modificare a preturilor, oferte speciale, sunt doar cateva din intrumentele care nu pot lipsi dintr-o platforma de comert electronic cu pretentii.

Valorea medie a cosului crescuta +

Efectuam teste regulate prin care putem sa optimizam valoarea medie a cosului, prin adaugarea de promotii incrusisate pe parcursul intregului proces de cumparare si A/B testing.

Optimizare valore medie a cosului crescuta
Instrumente de fidelizare a clientilor

Instrumente de fidelizare a clientilor

Iti propunem o serie de instrumente prin care poti realiza campanii de fidelizare a clientilor, cu totii ne dorim clienti multumiti care revin pentru a plasa alte comenzi.

Puternic si Flexibil

Prestashop este atat de flexibil incat este o alegere evidenta pentru un magazin online indiferent de industria in care activezi. Haine, produse copii sau electronice, sunt doar cateva din industriile unde este deja lider incontestabil.

Modularitate

Functionalitatile de baza pot fi extinse prin intermediul modulelor existente pe piata, gratuite sau comerciale, acestea pot aduce magazinul tau online integrari cu diverse platforme sau servicii intr-un mod rapid si eficient.

Scalabilitate

Aproape ca nu exista o limita a numarului de produse sau categorii care pot fi gestionate de catre Prestashop, impreuna cu un pachet de gazduire potrivit, acesta poate scala pana la ordinul sutelor de mii de produse si a zecilor de mii de vizitatori.

Ce primesti mai exact la fiecare magazin online Prestashop comandat?

Indiferent de pachetul pe care il comanzi primesti un magazin online la cheie, functional 100% si pregatit sa vanda din prima zi. Daca ai alte intrebari te rugam sa ne contactezi iar un coleg simpatic iti poate oferi toate raspunsurile dorite.

Aspect modern, optimizat "pixel perfect" pentru dispozitivele mobile

 • Implementare si personalizare design premium.
 • Tema magazinului tau online este optimizata pentru toate dispozitivele mobile
 • Slideshow dinamic pentru promovarea campaniilor de reduceri.
 • Pagini optimizate pentru o incarcare rapida pe dispozitive mobile conform criteriilor Google Page Speed.
 • Integrarea intr-un mod eficient in site a iconurilor FontAwesome.
 • Magazin Prestashop la cheie, gata sa vanda din prima zi, cu o structura a continutului conform recomandarilor motoarelor de cautare.
 • Interconectarea sectiunilor esentiale din magazin.
 • Viteza mare de incarcare a paginilor, conform Google Lighthouse
 • Imagini optimizate pentru dispozitivele mobile.
 • Optimizare si Compresia fisierelor CSS si Javascript.
 • Utilizarea intr-un mod eficient a fonturilor externe (Google Fonts /  FontAwesome)

 

Optimizare SEO OnPage +